Navigation

Ruko 5 pins

Skal ikke brukes til annet enn skap, postkasser og vedlikehold av gamle låser, trenger du en ny velger du f.eks RD serie 1200

Ruko sylinder 5250 Messing
Ruko sylinder 5250 Messing

Ruko sylinder 5250 Messing

6213525027
NOK 1517,45 OutOfStock
Ruko sylinder 5908 f sett
Ruko sylinder 5908 f sett

Ruko sylinder 5908 f sett

6213590820
NOK 3476,86 InStock
Kutt nøkkel RUKO 500
Kutt nøkkel RUKO 500

Kutt nøkkel RUKO 500

7031011018
NOK 91,05 InStock Available in stock
39 out of 39 produkter

Det er flere gode grunner til å vurdere å bytte ut 5-pins sylindre med mer moderne låsesystemer. Her er noen av de viktigste:

  1. økt sikkerhet: Moderne låsesystemer er designet med avanserte sikkerhetsfunksjoner som gjør det vanskeligere for uønskede gjester å bryte seg inn. De nyere teknologiene og materialene motstår manipulering og gjør det vanskeligere å lage uautoriserte kopier av nøkler.

  2. Beskyttelse mot nye trusler: Inntrengningsmetoder er i stadig utvikling, og eldre låsesystemer kan være sårbare for moderne inntrengningsteknikker, som plukke-, støte- eller boreangrep. Moderne låsesystemer er designet for å motstå disse truslene.

  3. Bekvemmelighet og fleksibilitet: Mange moderne låsesystemer tilbyr avanserte funksjoner som nøkkelfri adgang, elektronisk låsing og adgangskontroll. Dette gjør det enkelt å administrere tilgang til ulike områder, f.eks. ved å tildele midlertidige tilgangsrettigheter til besøkende eller ansatte.

  4. Integrert teknologi: Moderne låsesystemer kan enkelt integreres med andre sikkerhets- og smarthussystemer, som alarmsystemer, overvåkingskameraer og automasjonssystemer. Dette gir en mer omfattende og effektiv sikkerhetsløsning.

  5. Lengre levetid: Eldre låsesystemer kan være utsatt for slitasje og korrosjon, noe som kan redusere levetiden og påliteligheten. Moderne låsesystemer er ofte laget av mer holdbare materialer og krever mindre vedlikehold.

  6. Endring i nøkkelteknologi: Noen eldre låsesystemer kan bruke standardnøkler som er enkle å kopiere. Moderne låsesystemer bruker ofte mer avanserte nøkkelteknologier som gjør det vanskeligere for uvedkommende å etterligne nøklene.

  7. Forsikringsfordeler: Noen forsikringsselskaper kan tilby rabatter eller fordeler til hjem eller bedrifter som bruker moderne og sikrere låsesystemer, da de reduserer risikoen for innbrudd.

Alt i alt kan oppgradering til et mer moderne låsesystem gi økt sikkerhet, bekvemmelighet og beskyttelse mot dagens sikkerhetstrusler. Det er viktig å konsultere en profesjonell låsesmed eller sikkerhetsekspert for veiledning om den beste løsningen for dine spesifikke behov.