Habo

Habo dørhåndtak, beslag og mye mer

Et dørhåndtak er ikke bare et dørhåndtak. Den kommer i en mengde forskjellige materialer og farger. Habo-merket har et bredt spekter. Her i butikken finner du håndtak, dørstoppere, diverse beslag, dørlukkere, hengelåser, kroker og husnummer. Det er derfor mange produkter til både innendørs og utendørs bruk i utvalget fra Habo. Produktene gir deg muligheten til å personliggjøre hjemmet ditt med helt unike håndtak på døren din

Stort utvalg av Habo håndtak og beslag

Nettbutikken vår er Danmarks største innen låser og overvåking. Derfor finner du selvfølgelig også et bredt sortiment fra merket Habo. Merket her produserer både håndtak, beslag og annet tilbehør til dine dører. Håndtakene finner du i ulike design og i alt fra sort og rustfritt stål til et elegant dørhåndtak i sort og messing. Eller hva med en i sort og krom? Det er noe for enhver stil og enhver smak. 

 

Gi dørene ditt eget personlige preg

Døren din er det første som møter gjesten din. Derfor må det være innbydende å se på. Du må få lyst til å ta tak i håndtaket og åpne det. Innvendig skal dørene for de fleste ha et lignende utseende. Så det går en rød tråd gjennom hjemmet. Hvis du f.eks. har kjøpt et eldre hus, kan det være nødvendig å bytte ut håndtak og beslag slik at du får et enhetlig utseende i hele boligen. Med det store utvalget fra Habo kan du enkelt finne håndtak og beslag som ikke ser ut som naboene. Du kan dermed gi dørene i hjemmet ditt ditt helt personlige preg.

 

Bestill produktene dine fra Habo Danmark her 

Bestiller du produkter fra merket Habo hos oss, får du alltid gratis frakt når du bestiller for min. 500 kr. Hos oss går det også raskt! 90 % av alle bestillinger sendes samme dag. Og grepet eller braketten passer ikke som du trodde? Da får du alltid 14 dagers bytte- og returrett. har du spørsmål? Da kan du alltid kontakte oss. Vi har mer enn 60 års erfaring med låser og relatert tilbehør. 

 

Pusser du opp et eldre hjem? Eller trenger dørene dine bare nytt liv? Da bør du utforske vårt store utvalg av håndtak og beslag fra Habo. Vi garanterer at du vil finne et produkt som passer akkurat dine behov!