Mavako

Mavako: Dansk kvalitet og sikkerhet i containerlåser

Mavako er et 100 % danskeid selskap som ble grunnlagt i 2014 av Martin Kongshammer. Med bakgrunn i LD Snedker & Låseservice Martin Kongshammer har opprettet et selskap som fokuserer på å utvikle og produsere låser og beslag til lagercontainere. Hos lavpris-laase.dk er vi stolte over å kunne tilby Mavakos produkter, som er kjent for sin høye kvalitet og sikkerhet.

 

Unikt containerlåsesystem

I 2016 tok Martin Kongshammer patent på et unikt containerlåsesystem, som han selv er oppfinneren av. Dette systemet er sertifisert for høyeste sikkerhetsgodkjenning av både danske og internasjonale forsikringsselskaper. Dette betyr at du kan være sikker på at dine verdisaker er godt beskyttet.

 

Produktutvalg

Mavako tilbyr en rekke forskjellige typer containerlåser og beslag som passer til forskjellige bruksområder. Alle produktene er testet og godkjent i høyeste sikkerhetsklasse. Deres nyutviklede og patenterte låsesystem for lagerbeholdere er sertifisert i henhold til europeiske standarder for "Grade 5".

 

Hvorfor velge Mavako?

  1. Høy sikkerhet: Alle Mavako-produkter er sertifisert til høyeste sikkerhetsklasse.
  2. Dansk kvalitet: Mavako er et 100 % danskeid selskap med fokus på kvalitet og innovasjon.
  3. Fleksibilitet: Uansett hvilke behov du har, kan du finne en Mavako containerlås som passer deg.
  4. Rask installasjon: Mavako låsesystemer er enkle og raske å installere, vanligvis innen 10–15 minutter.

 

Konklusjon

Hvis du er ute etter en pålitelig og sikker containerlås, er Mavako et opplagt valg. Med deres fokus på kvalitet og sikkerhet er du garantert en løsning som varer. For mer informasjon om Mavakos produkter og andre sikkerhetsløsninger, besøk lavpris-laase.dk i dag.