Navigation

Låsesystemer

RUKO og ABUS låsesystemer, for både privat og kommersiell bruk, alle med kopisikre nøkler.

Kontakt oss på salg@lavpris-laase.dk for å bestille nytt låsesystem, eller hvis du har et eksisterende system som du trenger ekstra systemnøkler eller systemsylindre til.

Lås RS2641 KL 2
Lås RS2641 KL 2

Lås RS2641 KL 2

6254108897
NOK 2602,08 InStock Available in stock
1 out of 1 produkter

Merk at når du bestiller Låsesystemer, er det ingen nøkler til sylindrene, disse må kjøpes separat.

 

Yrkesforsikring

For bedrifter og institusjoner er det viktig med god sikkerhet – spesielt utenom åpningstid, hvor det i industristrøk og kontormiljøer ofte kan være lange perioder uten at noen går forbi. Men også i vanlige åpningstider når kunder, forretningsforbindelser og daglige brukere kommer, er det av stor betydning å ha sikkerheten i orden.

 

Låsesystemer

For låsing av forretningsenheter og institusjoner anbefaler Ruko låsesystemet Triton 510, som er på høyeste sikkerhetsnivå og er patentert. Uavhengig av bedriftens størrelse, geografiske plassering av bygninger og ønske om låsing, kan det legges opp til at hver bruker kun har én nøkkel.

Et fornuftig alternativ til Triton 501-låsesystemet er Merkur 401 som er plassert i det nest høyeste sikkerhetsnivået. Merkur 401 er et bor- og boresikkert låsesystem hvor det er full kontroll over antall nøkler.

Med et Ruko-låsesystem kan uvelkomne gjester holdes utenfor, og de som er velkomne kan enkelt gå inn på relevante steder– uten å måtte utstyres med en stor bunt med nøkler.

Elektronisk tilgangskontroll

Mange selskaper i Danmark øker også sikkerheten til ansatte, eiendeler og produksjonshemmeligheter ved å investere i effektiv elektronisk kontroll og overvåking av tilgang til selskapets administrasjons- og produksjonsbygninger.

 

Hvorfor velge et låsesystem?

årlig blir det begått mange innbrudd i danske selskaper; det kan føre til kostbare produksjonsstans og frustrerende leveringsforsinkelser. Det er ofte lett omsettelige ting som designermøbler og IT-utstyr som er interessante for innbruddstyver.

Både når det gjelder tradisjonell sikkerhet og ny elektronisk adgangskontroll av bedrifter, er låsen i høysetet. I utgangspunktet må butikker og virksomheter være trygt låst med minst én  requires-requirement-for-security/" title="F&P-registered lock">F&P-registered lock, hvoretter du kan supplere med flere låser, gitter, alarmer, sikkerhetsvakter osv.