Dahua

Profesjonelt Dahua-overvåkingsutstyr 

Det kinesiske merket er verdensledende innen videoovervåking. Det er et utrolig innovativt merke med funksjonelle produkter av høy kvalitet. Et opplagt valg å sikre hjemmet eller forretningslokalene med. Her i butikken finner du et stort utvalg utstyr for videoovervåking fra Dahua. Vi har akkurat det du trenger! Kamera i kule- eller kuppelversjon, diverse utstyr til å montere disse med og harddisker til å lagre videomaterialet ditt på. Trenger du hjelp? Du kan alltid kontakte oss hvis du har spørsmål om produktene fra Dahua. 

Dahua Security er ledende innen videoovervåking

Med et Dahua-kamera kan du føle deg tryggere i hverdagen. Videoovervåking skremmer ofte mange innbruddstyver. Og de som ikke lar seg skremme blir fanget på video i stedet. Med sikkerhetsutstyr fra dette merket får du overvåking av høy kvalitet. I vårt utvalg finner du modeller fra Dahua med 2 megapiksler eller 5 megapiksler, og kameraene er også utstyrt med micro SD-minne. Med en NVR fra Dahua kan du imidlertid koble til flere overvåkingskameraer og lagre videoene fra dem her. På den måten har du alt ditt overvåkingsmateriell samlet på ett sted. NVR-modellene er tilgjengelige med opptil flere TB-harddisker, noe som gjør at det er plass til å lagre videomateriale over en lengre periode. 

Du finner også diverse utstyr for montering av kameraer. Det er alt fra forlengere og koblingsbokser til veggbraketter. 

 

Bestill online i dag og føl deg tryggere 

Det har aldri vært enklere å kjøpe og installere videoovervåking i hjemmet eller bedriften. I vår nettbutikk kan du enkelt bestille ønsket utstyr fra Dahua. Ikke sikker på hvilken type kamera eller harddisk du skal velge? Da kan du alltid kontakte oss. Vi er Danmarks ledende nettbutikk innen låser og overvåking - og har absolutt akkurat det kameraet eller utstyret du leter etter!

 

Kontakt oss hvis du har spørsmål 

Vi har flere års erfaring med låser, sikkerhets- og overvåkingsutstyr. Du kan derfor alltid kontakte oss dersom du har spørsmål om noen av produktene. Vi hjelper deg på veien med å finne akkurat det utstyret for videoovervåking du trenger. Husk også at når du bestiller for min. 799 kr, så leverer vi bestillingen din gratis. Du trenger heller aldri å vente lenge på å motta videoovervåkingsutstyret ditt. Vi sender 90 % av alle bestillinger samme dag som du bestiller!