Geze

Geze kvalitets dørlukkere og pumper 

Det danske merket står bak et bredt utvalg av utstyr til dører. Dette er alt fra dørlukkere og dørpumper til ulike skyvestykker, skyveskinner, holdearmer og monteringsplater. Alle funksjonelle produkter som er spesialdesignet for å gjøre bruken av dører mer praktisk i hverdagen. Produktene er ideelle for større dører i bedrifter eller institusjoner, men kan også brukes hjemme. Har du spørsmål om produktene fra Geze? Eller er du i tvil om de kan brukes til akkurat din type dør? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg videre. 

Finn et stort utvalg av Geze dørpumper

Hvorfor bør du egentlig investere i en dørlukker eller pumpe? Dørlukkerne og dørpumpene er ideelle når du har en dør med mye trafikk gjennom. Og når du ikke vil at døren skal smelle hardt hver gang den åpnes og lukkes. De kan også brukes til å holde døren åpen. Noe som er smart for innerdører som brukes så mye at de like gjerne kan stå åpne over lengre tid. Det kan også være på ytterdører som f.eks. må være åpen om sommeren. 

Vi har et bredt utvalg av produkter fra merket Geze. Du finner både Geze dørpumper for ytter- og innerdører samt dørlukkere og annet tilbehør. Alle produktene er av høy kvalitet, laget i et stilig design, og de fungerer bare utrolig bra. Det er flere produkter å velge mellom, alt avhengig av din type dør og dine behov. 

Du finner flere dørlukkere fra merket som er godkjent for bruk på branndører. Dørpumpene har flere forskjellige lukkehastigheter, slik at du kan kontrollere hvordan de lukkes. 

Det kan også være at du trenger en dørlukker som lukker døren ved røykvarsler? Geze har også utviklet en dørlukker med elektrohydraulisk retensjon som kan brukes til nettopp dette formålet. 

 

Bestill online – vi sender samme dag

Det skal være enkelt å bestille utstyr til døren din. Derfor er nettbutikken vår utrolig brukervennlig. Vi leverer også raskt – 90 % av alle bestillinger sendes samme dag. Dette betyr at det aldri vil ta lang tid før du mottar bestillingen din. Bestiller du for mer enn DKK 799, tilbyr vi alltid gratis frakt. 

 

Kontakt oss for mer informasjon om produktene

Er du i tvil om hvilke produkter du bør kjøpe til akkurat din dørtype? Kontakt oss gjerne for råd og veiledning angående produkter fra merket Geze.