ABUS

Den gode følelsen av trygghet med Abus

Sikkerhet gir trygghet og sikkerhet er alfa og omega for oss alle. Hos ABUS jobber du med å skape sikkerhet – for deg, din familie og dine eiendeler. Vi kaller oss sikkerhetseksperter, fordi vi har en ambisjon om å ville vite alt om sikkerhet – og fortelle deg alt om det slik at du kan sikre deg best mulig.

Derfor gjennomfører ABUS jevnlig undersøkelser blant dansker, der vi spør om temaer i forhold til sikkerhet. De skriver guider, sjekklister og faktaark slik at du enkelt kan finne ut hvordan du kan skape den gode følelsen av trygghet for deg og din familie. Du finner alt her på nettsiden.

ABUS Danmark er en del av det tyske konsernet ABUS, som har produsert sikkerhetsløsninger siden 1924.

Her er en enkel og rask liste over alle ABUS-produkter.

No filters are available
Kjøp frakt hvis du for eksempel skal sende en pakke på nytt.
Kjøp frakt hvis du for eksempel skal sende en pakke på nytt.

Kjøp frakt hvis du for eksempel skal sende en pakke på nytt.

Fragt
NOK ,00 InStock Available in stock
1 out of 1 produkter

Stort utvalg av låser fra ABUS

Noe av det mest essensielle som er helt nødvendig for oss mennesker er behovet for sikkerhet. Og trygghet oppnås først når du føler at du er trygg. ABUS har lang erfaring med å ivareta sikkerheten til familier, bedrifter og alle andre. Siden starten i 1924 har låser fra ABUS vært synonymt med godt håndverk, sikkerhet og sikkerhet. Med låser fra ABUS får du et produkt av uovertruffen tysk kvalitet, som er produsert etter følgende motto: sikkerhet avhenger av kvalitet!. ABUS gjennomfører jevnlig undersøkelser blant dansker, hvor det stilles spørsmål knyttet til sikkerhet. I tillegg publiserer ABUS informasjonsmateriell og sjekklister som du kan bruke hjemme. Disse undersøkelsene gjør også at ABUS er oppdatert på etterspurte produkter, og derfor vil du garantert finne noe som dekker dine behov i vårt store sortiment fra ABUS.

Stort utvalg av ABUS-låser 

Hos oss finner du et stort utvalg låser fra ABUS. Vi har førsteklasses hengelåser tilgjengelig i forskjellige materialer. En slik hengelås holder ubudne gjester ute av hageskuret, og sørger for at du ikke avslutter turen til treningssenteret med en kjedelig overraskelse. Vi har et stort utvalg, så du vil garantert finne en størrelse, farge eller materiale som passer ditt behov for en hengelås i markedets beste kvalitet. Vi har også et stort utvalg låser for sykler og motorsykler. Disse transportmidlene er etterspurt blant kriminelle, og her sørger Abus høye kvalitet for størst mulig sikkerhet, slik at du ikke mister sykkelen eller motorsykkelen. Mange bruker sykkelen som sitt primære transportmiddel, og et sykkeltyveri er alltid en uheldig opplevelse. Forhindr tyveri med låser av høyeste kvalitet og slipp bekymringene for sikkerheten til sykkelen din.

Mange produkter fra ABUS 

Utvalget fra ABUS spenner vidt. Her kan du også skaffe deg nøkkelbokser, i beste kvalitet, slik at du kan la inviterte gjester låse seg inn i hjemmet ditt eller den ansatte kan låse seg inn i bedriften.  Koden er personlig, og du bestemmer helt selv hvem den skal deles med. Det gode håndverket gjør boksen trygg ved innbruddsforsøk, og den er diskret utformet. Du finner også et bredt utvalg av beslag, sylindre, sikkerhetskjeder, dørspioner og mye mer, slik at du kan føle deg trygg i ditt privatliv og vite at dine eiendeler er sikret best mulig. 

Se vårt utvalg av låser og andre ting fra ABUS 

På vår nettside kan du se vårt store utvalg av låser, og andre sikkerhetsrelaterte produkter, fra ABUS og andre av markedets ledende produsenter. Her kan du finne mer informasjon om de enkelte produktene, som du også kan bestille slik at de leveres på ønsket leveringssted. Vi leverer over hele Danmark, og det er fri frakt så snart bestillingen overstiger 500 kroner. Våre kunders tilfredshet er viktig for oss, og vi ønsker trygge kunder. Derfor jobber vi med 14 dagers bytte- og returrett, slik at du alltid kan være trygg når du bestiller fra nettsiden vår. Vi kaller oss eksperter på sikkerhet, og vi har over 60 års erfaring innen låser og sikkerhet. Våre dyktige og hjelpsomme medarbeidere står selvsagt klare til å svare på alle spørsmål, slik at du er sikret den rette løsningen for deg når hjemmet ditt, sykkelen din eller annet du setter høyt skal sikres.  

360° sikkerhet med Abus

ABUS (August Bremicker und Söhne) er et familieeid selskap som ble grunnlagt i Tyskland i 1924 med produksjon og salg av hengelåser basert på mottoet: Sikkerhet avhenger av kvalitet!

Siden den gang har selskapet vokst kraftig og består nå av tre divisjoner som dekker alt fra sykkelhjelmer til låsesylindere til videoovervåking. 

Safety in Speed er produkter innen tohjulsindustrien spesielt (sykler, motorsykler og scootere). 

Mekanisk sikkerhet er produkter for å sikre hjemmet ditt (låsesylindere, hengelåser, sikring av vinduer).

Elektronisk sikkerhet er videoovervåking, alarmsystemer og alt tenkelig tilbehør til dette.

 

Misbruk – sikkerhet over hele verden

I dag har ABUS salgssuksess over hele verden med produkter som alle stammer fra grunntanken om sikkerhet. Som en tysk kvalitetsprodusent fokuserer vi på at produktene våre skal være pålitelige og langvarige, samtidig som de er enkle å betjene. 

 

Leter du etter pålitelige sikkerhetsløsninger fra Abus? Du har havnet på rett side! På lavpris-laase.dk finner du et nøye utvalgt utvalg av Abus' toppprodukter i kategorier som hengelåser, sikkerhet kameraer og nøkkelbokser. Bla gjennom utvalget vårt og oppdag den perfekte sikkerhetsløsningen for deg.