Ruko

Ruko - kvalitetslåser i mange versjoner 

Ruko er sannsynligvis et av de mest kjente låsemerkene. Vi kjenner alle til den klassiske Ruko-låsen, som sitter på dørene til utallige private hjem. Det er et dansk produkt, som vitner om god kvalitet og høy sikkerhet. Merket er en del av danske Assa Abloy. Har du nettopp flyttet inn i et nytt hjem? Bygger du nytt? Eller bygget et tilbygg eller garasje som krever nye låser? Ruko er det åpenbare valget. Hos Lavpris-Laase.dk finner du dine sylindre, nøkler, hengelåser, terrassedørhåndtak, elektroniske låser, dørhåndtak og mye mer. Oppdag hele utvalget på denne siden og finn akkurat de produktene du trenger.

Vi leverer et bredt utvalg av Ruko-produkter i Danmarks største nettbutikk for låseløsninger og overvåking

På vår nettbutikk kan du finne et stort utvalg kvalitetslåser fra de beste merkene. Vi garanterer deg rask levering, da 90 % av alle bestillinger sendes samme dag. Når du handler hos oss får du i tillegg til god kvalitet alltid førsteklasses kundeservice og alltid konkurransedyktige priser. Som forhandler for både privatpersoner og bedrifter er det ingen ordre som er for liten eller for stor. Med over 60 000 gjennomførte bestillinger hjelper vi med å dekke alle våre kunders behov gjennom vår nettbutikk, store som små. Vi garanterer også gratis frakt ved kjøp over 799 kr og 14 dagers bytte- og returrett.

Så leter du etter pålitelige låsesystemer fra Ruko? Du har funnet rett sted! Hos lavpris-laase.dk tilbyr vi et bredt utvalg av Rukos fineste produkter i kategorier som Sylindere, < a href="/lock-and-keys/lock cylinders/ruko-cylinders/ruko-series-1200">RUKO Series 1200 og Tilbehør for låsing. Bla gjennom samlingen vår og sikre deg med Rukos pålitelighet

Ruko låser for ethvert behov

Det danske merket tilbyr litt av hvert når det kommer til låser og sikkerhet. Sylindere og låsebokser - den helt klassiske låsen for døren din. Du vrir om nøkkelen og døren låses opp. Du vrir om nøkkelen og dørlåsene. Det er enkelt og trygt. Det ideelle valget for inngangsdøren din. Elektroniske låser – disse har blitt mer og mer brukt. Det er ofte til innerdører, f.eks. i en bedrift eller på et kontor. Det kan være et rom som bare noen ansatte må ha tilgang til.

Det kan også være en smart løsning hvis du vil bruke terrassedøren din som inngang som åpnes fra utsiden. Terrassedør håndtak, dørhåndtak og dreievipp for vinduer – en dør eller et vindu kan trenge nytt håndtak. Selv om den ikke har sylinder og lås, kan den gi deg større sikkerhet hjemme. 

Med eller uten sylinder 

Du kan sikre døren din på flere måter. Det kan være med en hel tradisjonell sylinder og låsemekanisme. Det kan også være med en lukking som et terrassedørhåndtak, hvor inngang fra utsiden stenges av. I tillegg finnes det også elektroniske låser for dører.

Sylinderen din kommer alltid med 3 nøkler i prisen. Du kan selvfølgelig også kjøpe ekstra nøkler til sylinderlåsene dine etter behov. Ruko står også bak andre produkter som f.eks. hengelås. Bruk dem til garasjen, uthuset eller skuret, samt skapet i underetasjen i treningsstudioet. 

På Lavpris-Laase.dk finner du ikke bare sylindre og elektroniske låser. Du kan også kjøpe alt det dyre tilbehøret og de små delene du trenger for å installere låsen din. Utforsk vår store nettbutikk og sett sammen ditt helt eget låsesett.

Med mer enn 60 års erfaring leverer vi høy sikkerhet med Ruko Locks.

Når du handler hos oss er du garantert en billig og trygg løsning, da vi har omfattende kunnskap om sikring av boliger og bedrifter gjennom våre mange år i bransjen. Vårt store utvalg lar deg finne den løsningen som best dekker dine behov, enten det er en enkelt nøkkel eller et avansert låsesystem, vi kan levere produktet.

Ruko er et velkjent merke på det danske markedet og er av høyeste kvalitet. Enten du trenger lås til ytterdør, terrassedør eller bod, har vi akkurat Ruko-løsningen du trenger, for å sikre deg best mulig. Det velkjente merket er et kvalitetsstempel for ditt låsesystem og gjør fremtidige innbrudd vanskeligere. I vårt store sortiment finner du også reservedeler til ditt låsesystem, enten det er en sylinder, låseboks eller et komplett system du mangler, vi kan levere raskt til deg.

Hvis du leter etter det veldig store overvåkingssystemet eller et mer avansert låsesystem, kan du være sikker på å finne det i vår nettbutikk. Og trenger du samtidig råd, står vår dyktige kundeservice klar til å hjelpe deg. Som Danmarks ledende merkevare innen sikkerhet er Ruko et optimalt låsesystem. Enten det er hengelås eller elektronisk låsesystem, finner du det her. Ruko har et fleksibelt og gjennomtenkt design som er basert på dine sikkerhetskrav, enten det er privat eller bedrift. For de synlige elementene i din Ruko-løsning har det alltid vært tatt hensyn til design, slik at du får et slitesterkt og stilig utseende.