Joma

Joma – få sikker låsing og oppbevaring

I mange yrker, institusjoner og også hjemme kan du bruke den til å blokkere viktige effekter. Det kan være alt fra nøkler og penger til medisiner. Disse gjenstandene kan låses for å forhindre tyveri, men også for å ha dem trygt oppbevart i nødstilfeller. Det spanske merket Joma produserer skap for nettopp disse formålene. Se mer i utvalget nedenfor og finn ditt favoritt nøkkelskap, medisinskap, nødnøkkelboks eller pengeskrin. 

Joma nøkkelskap og medisinskap 

I vårt sortiment fra merket Joma finner du trygge skap til flere formål. En av dem er nøkkeloppbevaring. Det er mange yrker og institusjoner hvor du må oppbevare nøkler trygt og låst. Dette kan være nøkler til rom, kjøretøy osv. Skapene er produsert slik at de kan monteres på veggen. De kommer med plass til 20 nøkler og opptil 208 nøkler.  

Medisin kan være farlig i feil hender. Det er derfor nærliggende å investere i et medisinskap for din institusjon, klinikk eller bedrift. Medisinskapet fra Joma er produsert slik at hvem som helst kan se at det er et skap for medisin, førstehjelpsskrin eller lignende. Skapet kommer i to forskjellige størrelser. 

 

Joma-safer med kodelås

Spungebøssene fra Joma er ideelle for små bedrifter, foreninger eller i hjemmet. De er virkelig smarte å bruke hvis du skal belaste småbeløp til messer, loppemarkeder, bank eller lignende. Du kan låse opp safen med en valgfri kode. Det er derfor bare du som kan låse den opp igjen. Den er ekstremt funksjonell, i stedet for å ha en pengekasse med nøkkel. Nøkkelen blir lett feilplassert, men koden kan huskes eller skrives ned på et trygt sted. 

 

Bestill online her og øk sikkerheten din 

Sikkerhet spiller en stor rolle i mange menneskers hverdag. Selv den minste ting som et nøkkelskap eller en safe kan øke sikkerheten. Så du unngår tyveri av kontanter og gjør det vanskeligere for tyven å stjele kjøretøy eller få tilgang til lokaler med store verdier. 

Er du usikker på hvilket nøkkelskap du skal kjøpe? Om den kan monteres på veggen din? Eller noe helt annet? Du kan alltid kontakte oss for råd og veiledning. Vi har mer enn 60 års erfaring i bransjen og kan derfor alltid hjelpe deg med å få mer trygghet i hverdagen. Husk at du alltid får gratis frakt ved kjøp over DKK 500.