WLAN bridge BRIDGE One CFW4100 W Hvit

TILGANG HVOR SOM HELST

BRIDGE One kobler dine ABUS One-enheter til Wi-Fi og dermed til Internett.

Den lar deg beholde kontrollen over tilgangen til hjemmet ditt – uansett om du er på reise eller på jobb. Ved å bruke denne og ABUS One-appen kan du få tilgang til og kontrollere smartlåsene dine, uavhengig av hvor du er. Du mottar hendelsesvarsler i sanntid og er alltid oppdatert på hva som skjer rett utenfor døren.

NOK 1402,12 InStock Available in stock
0 dager forventet leveringstid
CylinderCount:1 product.Id:1084531424 product.VariantId: StockWebshop:0 HasStock:False disableAddToCart: product.StockLevel:0 unitStockLevel:0

Prisene inkluderer mva, les mer om levering til Norge


   Levering med postnord og DPD

   Dag til dag forsendelse av lagervarer

   Over 120 000 fornøyde kunder

 

 

 


 

1084531424
EAN
4003318987670
Produsentens varenummer
98767

Spesifikasjoner

Varefakta Godkendt
Nei

Monteringsvejledning

Trenger du å åpne låsen til en venns hus eksternt for å vanne blomster. Ikke noe problem takket være BRIDGE One. Eller leier du ut feriehus og ønsker å sende dine gjester en tidsbegrenset eller ubegrenset nummerkode til din KEYGARAGE One, hvor nøklene oppbevares? Du kan deretter angi en numerisk kode i appen fra hvor som helst, sende den til feriegjestene og til og med se i hendelsesloggen når de tok nøklene ut av smartnøkkelboksen. Hvis du ønsker det, kan du motta en push-varsling på din mobile enhet når du åpner nøkkelboksen.

Ytterligere Smart Home-alternativer er tilgjengelige hvis du kobler til taleassistenter eller lager rutiner i Smart Home-systemet. Bare én talekommando i hjemmet ditt og døren åpnes – takket være BRIDGE One.

  • For fjernstyring av ABUS One-produkter
  • Låse og åpne ABUS One låser eksternt via app
  • Sjekker tilgangsloggen når du er ute
  • Integrasjon i Smart Home og tilkobling med taleassistenter
  • Fungerer med alle vanlige Wi-Fi-standarder (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac; 2,4 GHz, 5 GHz)
  • Krever internettforbindelse og ledig stikkontakt (230 V) i en avstand på ikke mer enn 5 meter fra ABUS One-produktet som skal kontrolleres

Relaterte produkter

Mest solgte