ABUS GDS Dobbel profil sylinder

1084522618
EAN
4003318961717
Produsentens varenummer
96171
Vår GDS60 dørsylinder sikrer pålitelig hoveddører og leilighetsdører. Borbeskyttelsen som de herdede stålpinnene gir, gjør det vanskeligere for innbruddstyver å trenge inn.
NOK 527,08 InStock Available in stock
product.Id:1084522618 product.VariantId: StockWebshop:0 HasStock:False disableAddToCart: product.StockLevel:0 unitStockLevel:0
 
2 days delivery time


   Levering med postnord og DPD

   Dag til dag forsendelse av lagervarer

   Over 120 000 fornøyde kunder

 

 

 


 

Spesifikasjoner

SIKKERHET OG KOMFORT KOMBINERT Dørsylinderen GDS60 er tilgjengelig i forskjellige lengder og utførelser, men alle variantene har en ting til felles: De sikrer pålitelig hoveddører og leilighetsdører. Dørsylinder GDS60 er tilgjengelig som dobbel eller halv sylinder eller med vrider avhengig av tiltenkt bruk. Dobbeltsylinderen er utstyrt med nødfunksjon. Har du lagt igjen en nøkkel innenfor døren, er dette ikke lenger et problem. For takket være nødfunksjonen kan døren fortsatt åpnes fra utsiden. Du trenger ikke ringe en låsesmed i nødstilfeller. Versjonen av GDS60 med vrider kan betjenes fra utsiden med en klassisk nøkkel, mens det er en dreieknapp på innsiden av døren. Halvsylindre kan kun låses opp og låses fra den ene siden, derfor egner de seg for f.eks. for garasjeporter. Felles for alle varianter av GDS60 er det høye sikkerhetsnivået. Dette sørger borebeskyttelsen for, som avviser angrep på sylinderen på best mulig måte. De kodede nøklene gir enda mer komfort da de gjør det enklere å kopiere erstatningsnøkler.

Relaterte produkter